wie zijn wij

Mijn naam is Linda en ik woon met mijn kinderen (22, 20 en 5 Jaar) in Noord-Holland. In de plaats Heemskerk. Samen hebben wij 3 Mini bullen, een Engelse Staffordshire Bull Terriër en een kruising Boerboel-Stafford. Ons eerste mini bulletje hebben we in 2016 uit Slowakije gehaald. We waren allemaal meteen verknocht aan dit ras. En al gauw wist ik dat hier mijn passie ligt. Een eigen lijn creëren van dit prachtige ras. 

 

De bedoeling is om gezonde en mooie Miniatuur Bull Terriërs op de wereld zetten. Met een mooi formaat en een super goed karakter. Onze puppy's zullen worden geboren uit een weloverwogen oudercombinatie. Uiteraard zullen beide ouderdieren aan alle gezondheidseisen voldoen. Voor de dekking zullen zij een hart-doppler en een nieren test ondergaan. Ze zullen worden onderzocht op Patella Luxatie En ook worden zij d.m.v. DNA onderzoek getest op de genetische aandoeningen PLL, LAD en LP 

 

Puppy's die bij ons thuis worden geboren, zullen direct worden opgenomen in ons gezin. En liefdevol opgroeien binnenshuis samen met ons en de andere honden. 

 

Wij zijn aangesloten bij de Raad Van Beheer  (Nederlands overkoepelend orgaan op het gebied van de kynologie)

En we zijn lid van de rasvereniging Miniatuur Bull Terriër Vriendenkring